Cover Image

Byte & Retur

Fri retur i butiken på Sundbybergs Torg 1 i Sundbyberg!

Självklart skall du vara nöjd med din beställning. Ibland händer det att plagget tex inte passar eller att du ångrade er. Då får du självklart returnera, vi följer distansavtalslagen där du har 14 dagar ångerfrist. Varan får då ej vara använd och den skall returneras med originalförpackningar och emballage. Returfraktkostnad står kunden för själv.
Vår hanteringsprocess efter mottagandet av retur är normalt 3-5 arbetsdagar, vid högbelastning kan det ibland ta några dagar längre. Observera att Mixit.se har enligt lag 30 dagar på sig att fullfölja en återbetalning vid retur/reklamation.

Retur som sker till kort som står utställda på banker utomlands sker med den aktuella dagens valutakurs. Differens kan då uppstå men det är tyvärr inget vi kan påverka.

Hur du gör
Maila till oss på info@mixit.se i ämnesraden skriver du Retur samt ditt ordernummer. Ex ”Retur 1234567” Skriv ett kort meddelande till oss om varför du returnerar så vi kan bli bättre på det vi gör. Skicka även med kontonummer för återbetalning om du betalt med Swish eller direktbetalning.

Skicka in ditt varor till:
Mixit
Sundbybergs Torg 1
172 67 Sundbyberg

När vi tar emot returen makulerar vi ev fakturor eller krediterar köpet tillbaka till ditt, alternativt på din faktura hos Ecster. Har du betalt med swish eller direktbetalning behöver vi ett kontonummer ifrån er för att kunna återbetala beloppet.

Bra att veta 
Skicka gärna i samma kartong/påse du fick leveransen i, annars packa in så väl du kan! Skor skall returneras med sin originalkartong samt paketeras in i skyddande ytterembalage. Du ansvarar för paketet tills vi fått det. En retur tar ca 1-3 arbetsdagar att genomföra.